Dovlecei la cuptor cu rosii si ceapa

Printeaza

Dovlecei la cuptor cu rosii si ceapa din: dovlecei, ceapa rosie, suc de roşii sau roşii proaspete, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente: Dovlecei_la_cuptor_cu_rosii_si_ceapa

  • 4 dovlecei
  • 2 cepe roşii
  • 200 ml suc de roşii sau 5-6 roşii proaspete
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Speli dovleceii, îi tai rondele, iar ceapa o tai solzisori.

Pui într-o tavă dovle­ceii, ceapa peste do­vlecei, sucul de roşii, uleiul şi presari sare şi piper.

Introduci tava în cuptor, până se rume­nesc legumele.

Dovlecei la cuptor cu rosii si ceapa

 Dovlecei_la_cuptor_cu_rosii_si_ceapa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.