Dovlecei cu sos de rosii si smantana

Printeaza

Dovlecei cu sos de rosii si smantana din: dovlecei, rosii, grasime, faina, ceapa, sare, verdeata, iaurt sau smantana.

Ingrediente:Dovlecei cu sos de rosii si smantana

  • 6 dovlecei
  • 10 roşii
  • 2 linguri grăsime
  • o lingură făină
  • 4 cepe
  • sare
  • verdeaţă
  • iaurt sau smantana

 

Mod de preparare:

Dovleceii, bine spălaţi, se taie în bucăţi pe lungime şi se opăresc în apă clocotită cu sare. Se aşeaza in cratiţa, se prăjesc puţin şi se toarnă peste ei sos de roşu preparat cu putină făină sau fără, potrivind mâncarea de sare şi de verdeaţă.

Se scade totul la cuptor şi se servesc cu iaurt sau smântână.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.