Dovlecei cu omleta

Printeaza

O reteta simpla de dovlecei cu omleta din: dovlecei, ceapa, untdelemn, oua, lapte sau apa minerala, sare, piper, ceapa verde si paine.

Ingrediente:Dovlecei cu omleta

  • 250 g dovlecei
  • 1 ceapă
  • 1 lingură de untdelemn
  • 4 ouă
  • 4 linguri de lapte sau de apă minerală
  • sare
  • piper
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 8 felii de pâine

 

Mod de preparare:

Dovleceii îi tăiem în felii, pe lăţime, încălzim vasul, prăjim ceapa şi dovleceii 5 minute la secţiunea 2 până cănd se rumenesc. Batem puţin cu mixerul ouăle, laptele şi apa minerală, condimentăm şi turnăm peste dovlecei. Inchidem focul şi lăsăm să se închege. Presărăm dea­supra ceapa şi servim cu pâine.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.