Dovlecei cu măsline

Printeaza

Dovlecei cu măsline

Ingrediente:Dovlecei cu măsline

  • un kg dovlecei
  • două cepe mari
  • 200 g măsline
  • 150 ml ulei
  • o lămâie
  • o foaie de dafin
  • sare
  • boabe de piper după gust

 

Mod de preparare:

Dovleceii se curăţă de coajă şi de seminţe, se spală, se taie în felii ceva mai groase şi se călesc împreună cu ceapa, care a fost cură­ţată, spălată şi tocată fin.

Se acoperă cu apă şi se lasă să fiarbă înăbuşit. Când sunt aproape gata, se adaugă măslinele desărate, foaia de dafin, se potrivesc de sare şi piper, se adaugă zeama de lămâie şi se iau de pe foc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.