Dovlecei cu carne de vită

Printeaza

Dovlecei cu carne de vită

Ingrediente:Dovlecei cu carne de vită

  • 700 g came de vită
  • 2 cepe
  • 120 g ulei
  • 1,500 kg dovlecei în floare
  • 400 g roşii
  • sare
  • 200 g smantană
  • 1 legătură de mărar
  • 1 lingură de bulion

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi, se sotează şi se înăbuşă în grăsime. Se scoate şi, în sosul rămas, se pune făină şi ceapa tocată, se călesc puţin şi se stinge cu puţină supă sau apă şi cu bulionul, fierbîndu-se circa 20 minute.

Se strecoară peste carne şi se fierbe pînă ce carnea este aproape gata. Se pun peste carne dovleceii curăţaţi şi tăiaţi bucăţi şi roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate.

Se mai fierb circa 20 minute. La sfîrşit, se presară verdeaţa tocată.

Smantana se pune în mîncare sau se serveşte separat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.