Dovleac cu orez la cuptor

Printeaza

Dovleac cu orez la cuptor

Ingrediente:Dovleac cu orez la cuptor

  • 2 kg dovleac alb turcesc
  • 2 cepe
  • 1 ceşcuţă ulei
  • 1 ceşcuţă orez
  • 1 pahar zahăr
  • 1 1/2 cană apă

 

Mod de preparare:

Se căleşte ceapa, după care se adaugă orezul, zahărul, dovleacul (care a fost bine spălat şi tăiat cubuleţe fără a se curăţa de coajă) şi apa. Se bagă la cuptorul încins în prealabil şi se ţin 45 de minute.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • dovleac cu orez la cuptor
  • https://www restaurantedelux ro/dovleac-cu-orez-la-cuptor html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.