Dovleac copt

Printeaza

Dovleac copt
Dovleac copt

Ingrediente:

  • 1,5 kg dovleac
  • 100 g miere
  • 100 g nuci măcinate

 

Mod de preparare:

Dovleacul se spală, se curăţă de seminţe, se taie cuburi şi se pune într-o tavă şi se dă la cuptor, la foc potrivit.

Este gata când se înmoaie şi se rumeneşte frumos. înainte de a fi servit, pe fiecare cubuleţ se pune miere şi se presară cu nuci. Este delicios atât cald, cât şi rece.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.