Dorada umpluta cu ceapa

Printeaza

Doradă umplută cu ceapă din: dorada, lamaie, sare, piper, ceapa, chimen, unt si oregano.

Ingrediente:Dorada_umpluta_cu_ceapa

  • 4 dorede mici
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • 4 cepe mijlocii
  • 1 lingurita chimen
  • 30 g unt
  • 2 fire de oregano

 

Mod de preparare:

Se ung peştii cu suc de lămâie; se sărează şi se pberează pe dinăuntru şi pe dinafară.Se curăţă ceapa, se taie rondele şi se pră­jeşte înunt cu chimen.

Se sărează, se piperează si se amestecă împreună cu frunzele de oregano. Se umplu peştii cu amestecul de ceapă şi se frig pe ambele feţe pe grătar.

Doradă umplută cu ceapă

Dorada_umpluta_cu_ceapa

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Merita incercata reteta asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.