Doradă cu linte şi praz

Printeaza

Se fierb 75g de linte până ce devine fragedă, se adaugă 8 fire mici de praz în ultimele 2 minute de fierbere. Se scurg.

Se amestecă 2 şalote tocate fin, 2 linguri de tarhon tocat grosier, 1 lingură oţet de vin alb şi 1/2 linguriţe muştar de Dijon cu 1/2 linguri ulei de măsline, nişte sare şi piper pentru a se obţine un dressing.

Se amestecă jumătate din acesta cu lintea. Se ung 2 fileuri de doradă cu un pic de ulei de măsline şi se condimentează cu sare şi piper.

Se prăjesc sub gril timp de 4-5 minute (cu pielea în sus). Se pun prazul şi lintea pe farfurii cu o lingură, se aşază peştele deasupra şi se stropeşte cu dressingul rămas.

Doradă cu linte şi praz

Doradă cu linte şi praz

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.