Dorada cu mustar si lamaie

Printeaza

Dorada cu mustar si lamaie din: doarada, zeama de lamaie, ulei de masline, mustar de dijon, marar, ceapa verde, coaja de lamaie, piper alb.

Ingrediente:Peste_10

  • 6 dorade potrivite
  • 1/2 cana zeama de lamaie
  • 1/4 cana ulei de masline
  • 1/4 cana mustar de Dijon
  • 3 linguri marar proaspat, tocat
  • 2 linguri ceapa verde, tocata
  • 1 lingura coaja de lamaie, rasa fin, fara partea alba
  • 1 lingurita piper alb, macinat

 

Mod de preparare:

Curăţaţi doradele de solzi şi intestine. Combinaţi toate ingredientele, în afară de peşte. Puneţi peştii într-o pungă cu fermoar sau o cutie cu capac şi amestecaţi-i bine cu marinata. închideţi recipientul, lăsaţi 30 min în frigider.

Scoateţi doradele din marinată, puneţi-le într-o tavă unsă cu ulei, stropiţi-le cu puţină marinată şi coaceţi-le cca 15 min. Ornaţi cu felii de lămâie şi fire de mărar. Serviţi imediat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.