Diverse ingrediente din bucataria asiatica

Printeaza

Tamarinul

Este o curmală acrişoară din care se prepară sos sau pastă. Gustul acrişor se combină foarte bine cu iuţeala ardeilor, conferind în plus culoarea închisă, specifică preparatelor asiatice.

Uleiul de susan

O esenţă extrem de aromată, obţinută fie din boabele neprăjite (de culoare deschisă), folosită la prăjire, fie din boabele prăjite (închise la culoare), folosită pentru condimentare.

Zahărul de palmier

Zahărul de palmier nu conferă savoare numai mâncărurilor dulci, ci şi celor sărate. Se găseşte presat sub formă de bucăţi; la nevoie, poate fi înlocuit cu zahărul brun.

 

Diverse ingrediente din bucataria asiatica

Diverse_ingrediente_din_bucataria_asiatica

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.