Dieta daneza: Dieta de 13 zile în care pierzi 10 kilograme

Printeaza

dieta de 13 zile în care pierzi 10 kilograme Dieta daneza dureaza 13 zile si te ajuta sa slabesti cu pana la 10 kilograme, dar este foarte stricta: orice deviere de la meniu va opri efectul dietei daneze si nu se recomanda reluarea ei decat dupa 6 luni. Daca nu mai tii dieta daneza dupa 6 zile, atunci o poti relua dupa 3 luni.

Pentru acest tip de dieta, asigura-te ca salata este intotdeauna proaspata, iaurtul 100% natural(fara fructe), iar pentru a nu simti senzatia de foame, bea multa apa. Cafeaua poate fi inlocuita cu ceai si vice-versa, iar codul cu pastrav sau calcan.

Sfaturi pentru ca dieta daneza sa aiba efect

  • Cumpara-ti toate alimentele inainte de a incepe dieta, pentru a scapa de eventualele ispite din magazine.
  • Daca ti se face foame pe timpul dietei, bea cat mai multa apa; cel putin 2 litri/zi.
  • Cafeaua nu poate fi inlocuita cu ceai; cand este mentionat, adauga doar un cub de zahar.
  • Fara alcool sau guma de mestecat; ambele contin zahar ce afecteaza procesul de schimbare a metabolismului.
  • Rosiile consumate in timpul dietei daneze trebuie sa fie crude.
  • Cand nu este mentionata cantitatea care trebuie consumata, poti manca oricat doresti (telina, salata, spanac).

Dieta daneza nu rezolva problemele cauzate de supraponderabilitate, dar constituie un bun inceput.

Ziua 1:

Mic dejun: cafea cu zahar.

Pranz: doua oua fierte, 300 de grame de spanac si o rosie.

Cina: 200 de grame de carne de vita cu salata, la care adaugi ulei si zeama de lamaie.

Ziua 2:

Mic dejun: cafea cu zahar.

Pranz: 300 de grame de sunca si un iaurt.

Cina: 200 de grame carne de vita si salata cu ulei si zeama de lamaie.

Ziua 3:

Mic dejun: cafea cu zahar si o felie de paine prajita.

Pranz: 2 oua fierte, o felie de sunca si o salata cu ulei si zeama de lamaie

Cina: telina fiarta, o rosie si un fruct, cum ar fi mar, para sau portocala.

 

Ziua 4:

Mic dejun: cafea cu zahar si o felie de paine prajita.

Pranz: un pahar cu suc de portocala si un iaurt.

Cina: un ou fiert, un morcov si 250 de grame de branza de vaci.

Ziua 5:

Mic dejun: un morcov mare.

Pranz: 300 de grame de cod fiert cu zeama de lamaie si o lingurita de unt.

Cina: 200 de grame de carne de vita cu o telina.

Ziua 6:

Mic dejun: cafea cu zahar si o felie de paine prajita.

Pranz: doua oua fierte si un morcov mare.

Cina: jumatate de pui si o salata cu ulei si zeama de lamaie.

Ziua 7:

Mic dejun: ceai fara zahar.

Pranz: doar apa

Cina: 200 de grame de cotlet de miel si un mar.

Ziua 8:

Mic dejun: cafea cu zahar.

Pranz: doua oua fierte, 400 de grame de spanac si o rosie.

Cina: 200 de grame de vita cu salata.

Ziua 9:

Mic dejun: cafea cu zahar.

Pranz: 250 de grame de sunca si un iaurt.

Cina: 200 de grame carne de vita si o salata cu ulei si zeama de lamaie.

Ziua 10:

Mic dejun: o felie de paine prajita si cafea.

Pranz: doua oua fierte, salata verde si o felie de sunca.

Cina: telina fiarta, un fruct la alegere si o rosie.

Ziua 11:

Mic dejun: o felie de paine prajita si cafea.

Pranz: 200 ml suc de portocale si un iaurt.

Cina: 1 ou fiert, 250 de grame branza de vaci si un morcov.

Ziua 12:

Mic dejun: un morcov mare.

Pranz: 200 de grame cod fiert cu zeama de lamaie si o lingurita de unt.

Cina: 200 de grame de vita cu telina.

Ziua 13:

Mic dejun: o felie de paine prajita si cafea.

Pranz: doua oua fierte si un morcov mare.

Cina: 300 de grame de pui si salata.

 

Articol preluat de aici.

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.