DIEBELS, bere germana

Printeaza

DIEBELS_bere_germana

  • Producator: Diebels GmbH (InBev)
  • Localitate: Issum
  • Tip: altbier
  • Concentratie de alcool: 4,8%
  • Fermentatie: la temperaturi înalte
  • Pahar recomandat: altglass

Fabrica de bere Diebels a fost întemeiata în 1878 în localitatea Issum, lânga Dusseldorf, de catre Josef Diebels. Familia sa a continuat sa gestioneze fabrica pâna în 2001, când aceasta companie a intrat pe orbita companiei multinationale InBev.

DEGUSTARE

Berea Diebels Premium Altbier are o culoare aramie intensa: aceasta nuanta se datoreaza malturilor speciale, prajite îndelungat, cu care este produsa. Aroma este mai degraba dulce si maltata, ca si gustul, care are note prajite si de hamei. Chiar daca este vorba de o bere altbier, retrogustul este foarte lejer. Spuma este abundenta si moderat-persistenta. Servita la o temperatura de 9-10 C, poate însoti brânzeturi maturate sau cârnati.

ALTE VARIETATI

Intreprinderea produce si berea Diebels Pils, o bere pilsner racoritoare si placuta, cu o concentratie alcoolica de 4,9%, si berea Diebels Pils Apfel Lemon, aromatizata cu mar si lamâie si având o concentratie alcoolica scazuta (2,5%).

1 comentariu

  1. E buna macar berea asta de ceva?N-am gustat niciodata!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.