Deseturi simple: Piscoturi cu struguri

Printeaza

O reteta delicioasa de piscoturi cu: vin alb sec, struguri, oua, zahar, lamaie.

Ingrediente:

  • 200 g pişcoturi
  • 200 ml vin alb sec
  • 500 g boabe de struguri
  • 3 ouă
  • 1 lingură zahăr
  • 1 lămâie mare

 

Mod de preparare:

Rupi piscoturile in bucatele, iar jumatate le pui intr-un vas si le stropesti cu 50 ml vin. Peste ele asezi boabele de struguri, apoi restul de piscoturi, pe care le stropesti la fel, cu aceiasi cantitate de vin.

Bati ouale spuma impreuna cu zaharul si adaugi  zeama şi coaja de la 1 lămâ­ie şi 100 ml vin. Apoi fierbi amestecul de ouă în baie de aburi până când crema se îngroaşă.

Torni crema peste pişcoturile aşezate în vas, presari nucile tăiate felii şi ţii în frigider până în momentul când o serveşti la masa.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.