Deserturi rapide (2016)

Printeaza

Deserturi rapide:

Tort_cu_morcovi_si_crema_de_branza_12

Reteta zilei: Tort cu morcovi si crema de branza

Un desert delicios si gustos, tortul cu morcovi si crema de branza este foarte usor de preparat, iar invitatii cu siguranta vor fi placut surprinsi. Ingrediente pentru blat: 250ml ulei vegetal 175g zahar pudra 50g de zahar brun 4 oua 140g morcovi 1 lingurita de esenta de vanilie 225g faina 1 lingurita praf de copt […]

Prajitura_cu_capsuni_21

Reteta zilei: Tort cu crema de branza si capsune

Tort cu crema de branza si capsune din: oua, zahar, faina, smantana, crema de branza, zahar, capsuni si fulgi de ciocolata. 12 oua 2 cesti de zahar 2 cani de faina Ingrediente crema: 1 cana de smantana 1 pachet de crema de branza ¾ cana de zahar Ingrediente umplutura: ½ kg capsuni Ingrediente decor: ½ […]

Negresa_cu_alune_si_glazura_de_ciocolata_19

Reteta zilei: Negresa cu alune si glazura de ciocolata

Negresa cu alune si glazura de ciocolata din: ciocolata amaruie, unt, zahar, oua, alune, faina, praf de copt, zahar pudra, cacao, ulei, esenta de rom si esenta de vanilie. 100 g ciocolata amaruie 100 g unt 250 g zahăr 2 oua 100 g alune 150 g faina 1 plic praf de copt Ingrediente glazura: 6 […]

Sarlota_cu_caise_03

Reteta zilei: Sarlotă cu caise

O reteta delicioasa de sarlota cu caise din: ricotta, zahar, zahar vanilat, gelatina, frisca, apa, piscoturi si caise. Ingrediente: 500 g ricotta 150 g zahar 40 g zahar vanilat 300 g gelatina granule 250 g frisca lichida 100 ml apa 160 g piscoturi felii de caise pentru decor   Mod de preparare: Puneti intr-un bol […]

Tortulet_de_inghetata

Reteta zilei: Tortulet de inghetata

O reteta de tortulet de inghetata din: foi de prajitura de cacao, zahar pudra, oua, rodii, seirop de lamaie si esenta de vanilie.

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.