Deserturi pentru Craciun si Revelion

Printeaza

Deserturi pentru Craciun si Revelion:

RestauranteDeLux.ro

 

Reteta zilei: Prajiturele picante cu fulgi de ciocolata

Prajiturele_picante_cu_fulgi_de_ciocolata_10Prajiturele picante cu fulgi de ciocolata din: unt, ciocolata neagra, zahar brun, zahar, esenta de vanilie, oua, faina, cacao, scortisoara, chili, bicarbonat de sodiu, sare, piper cayenne, fulgi de ciocolata. 240gr unt 240gr ciocolata neagra, maruntita 1 cana de zahar brun 1/4 ceasca de zahar 2 lingurite de esenta vanilie 2 oua 3/4 cana de…

Read more »

Reteta zilei: Rulouri umplute cu jeleu de cirese

Rulouri_umplute_cu_jeleu_de_cirese_15Rulouri umplute cu jeleu de cirese din: tortilla, ulei de canola, inghetata de vanilie, frisca, jeleu de cirese, zahar pudra.   Ingrediente: 1 pachet tortilla ¾ cana ulei de canola 1 cutie inghetata de vanilie 1 bol de frisca 1 borcan jeleu de cirese Zahar pudra   Mod de preparare: Incalziti tortilla cateva secunde intr-o…

Read more »

 

Reteta zilei: Prajiturele cu caramel si aroma de cocos

Prajiturele_cu_caramel_si_aroma_de_cocos_05Prajiturele cu caramel si aroma de cocos din: zahar de nuca de cocos, ulei de nuca de cocos, esenta de vanilie, lapte de cocos, sare, nuca de cocos, fulgi de nuca de cocos, ciocolata neagra, migdale, unt de caju.   Ingrediente: 1 ½ cani de zahar de nuca de cocos ½ ceasca de ulei de…

Read more »

 

Reteta zilei: Cornulete cu mere si afine

Cornulete_cu_mere_si_afine_12Cornulete cu mere si afine din: zahar brun, scortisoara, nucsoara, mar, unt topit, afine, aluat de patiserie, zahar pudra, lapte.   Ingrediente: 1/4 ceasca de zahar brun 1/2 lingurita de scortisoara 1/4 lingurita nucsoara 1 mar, decojit , taiat cubulete 2 linguri de unt nesarat, topit 1/4 ceasca afine 1 cutie aluat de patiserie Ingrediente…

Read more »

Reteta zilei: Rulouri cu susan

Rulouri_cu_susan_09Rulouri cu susan din: lapte, unt, drojdie, faina, zahar, sare, sare de mare, praf de ceapa, praf de usturoi, susan alb.   Ingrediente: 1 1/2 cani lapte 8 linguri unt nesarat , taiat bucati, plus 2 linguri unt topit 4 1/2 lingurita drojdie uscata 4 cani faina 3 linguri zahar 1 lingura sare 1 1/2…

Read more »

 

Reteta zilei: Tarta cu frisca si capsuni

Tarta_cu_frisca_si_capsuni_08Tarta cu frisca si capsuni din: nuci, pudra de cacao, miere, sare, lapte de cocos, capsuni.   Ingrediente aluat: 3 cani nuci ½ cesti pudra de cacao ½ ceasca de miere ⅛ lingurita sare Ingrediente umplutura: 1 cutie lapte de cocos ¼ ceasca de miere Ingrediente topping : ½ kg capsuni feliate Mod de preparare:…

Read more »

Reteta zilei: Prajiturele cu afine si capsuni si glazura de crema de branza

Prajiturele_cu_afine_si_capsuni_si_glazura_de_crema_de_branza_20Prajiturele cu afine si capsuni si glazura de crema de branza din: faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, zahar, sare, ou, lapte batut, ulei, afine, capsuni, sirop de artar, unt, zahar pudra, branza ricotta, crema de branza.   Ingrediente pentru aluat: 1 ¼ cesti faina 2 lingurite praf de copt ½ lingurita bicarbonat de…

Read more »

 

Reteta zilei: Placinta cu dovleac si nuci

Placinta_cu_dovleac_si_nuci_08Placinta cu dovleac si nuci din: dovleac, zahar brun, condimente, nuci pecan, unt topit, ou, aluat de placinta, frisca.   Ingrediente: 1 dovleac , cojit si feliat ¼- ½ cana de zahar brun 1/2 lingurita condimente pentru dovleac 1/4 ceasca nuci pecan , faramitate 3 linguri de unt, topit 1 ou 1 aluat de placinta…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.