Desert vanilat cu soc şi agrişe

Printeaza

Desert vanilat cu soc şi agrişeSe pun 300g de agrişe curăţate de vârfuri şi codiţe într-o tigaie cu 2 linguri de zahăr fin şi 2 linguri de apă. Se fierb uşor, până ce agrişele se înmoaie. Se adaugă 3 linguri sirop de soc şi se lasă la răcit. Se bat 300ml de smântână pentru frişcă cu 1/2 linguriţă extract de vanilie.

Se amestecă pulpa de agrişe cu 250g de budincă de vanilie. Se umplu 6 pahare cu straturi alternative de frişcă şi cremă de agrişe. Se ornează cu agrişe întregi opărite.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.