Desert: tiramisu la pahar

Printeaza

Desert: tiramisu la pahar din: cafea, zahar, piscoturi, oua, mascarpone, cacao.

Ingrediente:Desert_tiramisu_la_pahar

  • 500 ml cafea tare
  • 100 g zahăr pudră
  • un pachet pişcoturi
  • 3 ouă
  • 250 g mascarpone
  • 50 g zahăr, pentru cafea
  • 3 linguri cacao

 

Mod de preparare:

Cafeaua călduţă se pune într-un vas şi i se adaugă cele 50 g zahăr. Se trec pişcoturile prin cafea şi se repartizează în pahare.

Gălbenuşurile se freacă bine cu 50 g zahăr din cele 100 g şi apoi se adaugă mascarpone. Se amestecă bine.

Se bat albuşurile spumă cu restul zahărului şi, când devine o spumă fermă, se adaugă în amestecul cu mascarpone.

Se pune crema peste pişcoturi, se presară cu cacao şi se lasă la rece pentru două ore.

Desert_tiramisu_la_pahar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.