Desert la pahar cu ciocolata si fragi

Printeaza

Desert la pahar cu ciocolata si fragi din: mascarpone, ciocolata alba, zahar, piscoturi, oua, zmeura, apa.

Ingrediente:Desert la pahar cu ciocolata si fragi

  • 250 g mascarpone
  • 150 g ciocolată albă
  • 30 g zahăr
  • 3 ouă
  • 4 pişcoturi
  • 150 g zmeură

Pentru sirop:

  • 50 g zahăr
  • 20 ml apă

 

Mod de preparare:

Ciocolata se topeşte la bain-marie şi, între timp, gălbenuşurile se bat cu zahărul până ce se obţine o compoziţie de culoare albă în care se adaugă mascarpone si ciocolata topită si se amestecă.

Se bat albuşurile spumă si se adaugă cu delicateţe.

Pentru sirop, se fierb două minute ingredientele, apoi se trec pişcoturile prin acesta şi se repartizează la bază, în formele de servit.

Se pune crema cu mascarpone, zmeură şi iar cremă. Se servesc cu fructe proaspete.

 

Desert la pahar cu ciocolata si fragi

Desert la pahar cu ciocolata si fragi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata bine desertul la pahar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.