Desert: indiana

Printeaza

Desert: indiana din: frisca, ciocolata, unt, oua, faina, lapte, sare.

Ingrediente:Desert_indiana

  • 500 ml frişca lichidă
  • 100 g ciocolată cu lapte

Pentru chou:

  • 200 g unt
  • 6 ouă
  • 300 g făină
  • 300 ml lapte
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un vas, fierbe laptele împreună cu untul şi un praf de sare. Ia vasul de pe foc şi toarnă făina dintr-o dată. Amestecă energic, până obţii un aluat omogen.

Adaugă ouăle unul câte unul, amestecând continuu. Din acest aluat, pune cu un şpriţ grămăjoare pe o tavă unsă. Coace-le la cuptor aproximativ 30 de minute, până când chou-urile devin aurii şi umflate.

Separat, bate frişca lichidă până îşi măreşte volumul de patru ori faţă de momentul iniţial. Taie chou-urile pe jumătate şi umple-le cu frişcă.

Decorează-le cu ciocolata topită şi frişca rămasă.

Desert: indiana

Desert_indiana

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.