Desert: Fursecuri cu crema de vanilie

Printeaza

Desert: Fursecuri cu crema de vanilie din: faina, unt, oua, zahar, sare, vanilie, frisca, ciocolata.

Ingrediente:Fursecuri_cu_crema_de_vanilie

Pentru aluat:

  • 600 g făină
  • 200 g unt cu 80% grăsime
  • 3 ouă
  • un plic zahăr vanilinat
  • 150 g zahăr
  • un praf sare

Pentru cremă:

  • o păstaie vanilie
  • 150 ml friscă lichidă
  • 80 g ciocolată albă

 

Mod de preparare:

Cu o zi înainte de pregătirea aluatului se face crema, pentru care păstaia de vanilie se taie în două pe lung, se scot seminţele si se pun pe foc cu 80 ml friscă.

Intre timp, ciocolata se topeşte la bain-marie si frişca cu vanilia se toarnă peste aceasta. Se adaugă restul de friscă, se amestecă si se lasă pentru o noapte la frigider.

Pentru aluat, se mixează untul cu zahărul si, după ce s-a obţinut un amestec omogen, se pun ouăle, sarea, zahărul vanilinat si făina. Se amestecă si se obţine un aluat moale, care se pune într-un pos.

Se repartizează aluatul cu ajutorul posului în tava de copt tapetată cu hârtie de copt. Se coc 20 de minute si apoi, după ce s-au răcit, se lipesc cu cremă între ele.

Fursecuri cu crema de vanilie

Fursecuri_cu_crema_de_vanilie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Fursecuri cu Ciocolată și Migdale: Rețetă delicioasă pentru dulciuri de casă

Fursecuri cu Ciocolată și Migdale: Rețetă delicioasă pentru dulciuri de casă din: unt, zahar alb, zahar brun, oua, extract de vanilie, bicarbonat de sodiu, sare, ciocolata neagra, migdale. Fursecurile cu ciocolată și migdale sunt o delicatesă de casă perfectă pentru a satisface pofta de dulce. Această rețetă vă va arăta cum să pregătiți fursecuri moi, […]

Fursecuri de Crăciun – Deliciul Sărbătorilor

Fursecuri de Crăciun – Deliciul Sărbătorilor din: unt, zahar pudra, oua, extract de vanilie, faina, pastaie de vanilie, sare, nuca, stafide, zahar pudra.   Ingrediente: 200 g unt la temperatura camerei 150 g zahăr pudră 2 ouă 1 linguriță extract de vanilie 400 g făină 1/2 linguriță praf de copt O păstaie de vanilie (opțională) […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.