Desert Flamingo

Printeaza

Desert Flamingo din: faina de grau, amidon din cartofi, lapte, cascaval, unt, suc de sfecla, piper, sare.

Ingrediente:Desert_Flamingo

  • o lingurita faina de grau
  • o lingurita amidon din cartofi
  • 1,5 din pahar lapte
  • 150 g cascaval ras
  • 200 g unt
  • cateva pitauri suc de sfecla
  • piper negru macinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Se amesteca amidonul si faina, apoi se toarna laptele, amestecand permanent, pana se obtine o consistenta omogena. Se fierbe amestecand, pana se ingroasa. Se ia de pe foc, se amesteca, se pune cascavalul ras si din nou se amesteca. Untul inmuat se bate, adaugand un pic de compozitia de cascaval.

Crema se drege cu care, piper si se coloreaza cu suc de sfecla. Crema se serveste pe farfurioare pentru desert sau in cosulete din aluat sfaramicios.

Desert Flamingo

Desert_Flamingo

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.