Desert de post

Printeaza

Desert de post din: biscuiti, compot de ananas, rahat, stafide, nuca, margarina, zahar, apa, cacao.

Ingrediente:Desert_de_post

  • 500 g biscuiţi
  • 1 compot de ananas
  • 100 g rahat tăiat bucăţele
  • 150 g stafide opărite
  • 200 g nucă coaptă şi fărâmiţată
  • 1 pachet de margarină
  • 250 g zahăr
  • 200 g apă
  • 100 g cacao

 

Mod de preparare:

Prepari un sirop din zahăr şi apă pe care îl fierbi foarte bine. In el adaugi un pachet de margarină şi cacaua. Rupi biscuiţii bucăţele
foarte mici şi peste ei adaugi rahatul tăiat bucăţele foarte mici, stafidele opărite, nuca şi compotul de ananas (tăiat mărunt). Peste acestea adaugi siropul si amesteci totul foarte bine.

Aşezi desertul pe un platou şi îi poţi da o formă de tort sau de ruladei.

 

Desert de post

Desert_de_post

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.