Desert de fructe exotice cu budinca si ciocolata

Printeaza

Desert de fructe exotice cu budinca si ciocolata din: ananas din compot sau proaspăt, mango, kiwi, rodie decojită, bobiţe pentru ornat, budincă de ciocolată din comerţ (gata prepa­rată), fistic, ciocolată neagră.

 

Ingrediente: Desert_de_fructe_exotice_cu_budinca_si_ciocolata

  • 200 g ananas din compot sau proaspăt (100 g pentru piure şi 100 g rondele pentru ornat)
  • 200 g mango decojit (100 g pentru piure + 100 g cubuleţe pentru ornat)
  • 200 g kiwi coapte bine (100 g pentru piure + 100 g rondele pentru ornat)
  • 100 g rodie decojită (de mărime medie)
  • bobiţe pentru ornat, budincă de ciocolată din comerţ (gata prepa­rată)
  • 75 g fistic
  • 100 g ciocolată neagră

 

 

Mod de preparare:

Cu ajutorul mixerului, baţi fructele pentru piure împreună cu zahărul tos şi fisticul pisat în prealabil.

Separat, baţi cu mixerul frişca spumă. Piureul obţinut îl încor­porezi cu frişca spumă şi le amesteci foarte bine.

Iei 4 cupe de desert, aşezi câte un strat de budincă de ciocolată, piureul de fructe şi frişca pentru ornat la mijloc, presărată cu bobiţe de rodii şi ciocolată neagră dată prin răzătoarea mare.

Pe margini, aranjezi fructele oprite pentru ornat (mango şi ananasul le pre­sezi puţin în frişca).

Desert de fructe exotice cu budinca si ciocolata

Desert_de_fructe_exotice_cu_budinca_si_ciocolata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.