Desert de ciocolata cu rozmarin

Printeaza

Desert de ciocolata cu rozmarin din: ciocolata menaj, albusuri, rozmarin, smantana, zahar pudra si suc de lamaie.

Ingrediente:Desert_de_ciocolata_cu_rozmarin

  • 90 g ciocolata menaj cu 70% cacao
  • 3 albusuri
  • o lingura rozmarin proaspat
  • 5 linguri smantana
  • 3 lingurite zahar pudra
  • cateva picaturi suc de lamaie

 

Mod de preparare:

Rozmarinul şi smântână se pun pe foc şi se lasă să se încălzească fără a fierbe. Apoi, se stinge focul şi se lasă 20 de minute să se infuzeze. Ciocolata se topeşte la bain-marie şi apoi se adaugă smântână strecurată de rozmarin. Albuşurile se bat spumă cu zahărul, adăugând cele câteva picături de suc de lămâie.

Albuşurile se încorporează în ciocolată, se amestecă uşor şi apoi se toarnă în paha¬re. Se dau la rece pentru 3 ore. Se servesc cu rozmarin proaspăt, fructe şi un mot de frişcă

Desert de ciocolata cu rozmarin

Desert_de_ciocolata_cu_rozmarin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.