Desert cu piersici

Printeaza

Desert cu piersici

Ingrediente:Desert cu piersici

  • 2 pahare piersici fără sâmburi, curăţate şi foarte bine coapte
  • 2 pahare frişcă bătută
  • 1 ou
  • 3 pahare lapte
  • zahăr după gust

 

Mod de preparare:

Treci piersicile printr-o sită. In piureul de piersici adaugi frişca, oul bătut bine cu furculiţa sau cu mixerul, laptele şi zahărul.

Amesteci totul foarte bine şi pui la îngheţat, în frigider, într-un vas emailat. Serveşti în cupe sau cas­troane, cu un sos dulce şi cu prăjiturele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.