Desert cu nuca

Printeaza

Desert cu nuca

Ingrediente:Desert cu nuca

  • 1 cană de miere
  • 1 cană nucă măcinată
  • 1/4 cană de ulei
  • 2 linguriţe vanilie
  • sare
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 1 cană făină de grâu
  • 1 cană făină de ovăz (sau tot de grâu, dacă nu găseşti de ovăz)

 

Mod de preparare:

Se amestecă toate bine, iar compoziţia se pune cu lingura într-o tavă unsă cu ulei, dându-li-se bucăţilor formă rotundă şi plată.

Se coc în cuptor până devin uşor maronii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.