Desert cu nuca de cocos

Printeaza

Desert cu nuca de cocos din: biscuiti, gem de macese, cacao, margarina, zahar pudra, esenta de rom, nuca de cocos.

Ingrediente:Desert cu nuca de cocos

  • 500 g biscuiti
  • 1 borcan gem de macese
  • 2 linguri cacao
  • 150 g margarina
  • 200 g zahar pudra
  • 1 fiola esenta de rom
  • 300 g nuca de cocos

 

Mod de preparare:

Macini biscuitii, dupa care ii pui intr-un vas, adaugi gemul de macese, zaharul pudra, margarina batuta spuma, cacaua si esenta.

Amesteci totul foarte bine si lasi compozitia cateva minute sa se patrunda aromele.

Iei din compozitie si faci bilute, pe care le treci prin nuca de cocos. Le lasi la rece 2 ore.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.