Desert cu nectarine

Printeaza

Desert cu nectarine din: foaie de aluat, migdale, zahar cu aroma de scortisoara, nectarine, zahar pudra, inghetata de vanilie.

Ingrediente:Desert_cu_nectarine

  • 1 foaie de aluat fraged decongelat (daca este cazul)
  • 2 linguri de migdale pisate
  • 2 lingurite de zahar cu aroma de scortisoara
  • 4 nectarine mari taiate in jumatati si curatate de samburi
  • zahar pudra pentru ornat
  • inghetata de vanilie pentru servit

 

Mod de preparare:

Incingi cuptorul la 220 de grade Celsius. Tapetezi o tavă de copt cu hârtie pergament. Tai aluatul în patru pătrate. Presari uniform pe aluat migdalele pisate şi zahărul cu scorţişoară. Pui deasupra fie­cărui pătrat câte două jumătăţi de nectarină.

Pliezi colţurile peste ele. Aranjezi pacheţelele pe tava pre­gătită. Coci nectarinele în jur de 15 minute, până când devin aurii la suprafaţă. Presari deasupra za­hărul pudră. Serveşti pacheţelele împreună cu îngheţată de vanilie.

Desert cu nectarine

Desert_cu_nectarine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.