Desert cu nectarine
PrinteazaDesert cu nectarine din: foaie de aluat, migdale, zahar cu aroma de scortisoara, nectarine, zahar pudra, inghetata de vanilie.
- 1 foaie de aluat fraged decongelat (daca este cazul)
- 2 linguri de migdale pisate
- 2 lingurite de zahar cu aroma de scortisoara
- 4 nectarine mari taiate in jumatati si curatate de samburi
- zahar pudra pentru ornat
- inghetata de vanilie pentru servit
Mod de preparare:
Incingi cuptorul la 220 de grade Celsius. Tapetezi o tavă de copt cu hârtie pergament. Tai aluatul în patru pătrate. Presari uniform pe aluat migdalele pisate şi zahărul cu scorţişoară. Pui deasupra fiecărui pătrat câte două jumătăţi de nectarină.
Pliezi colţurile peste ele. Aranjezi pacheţelele pe tava pregătită. Coci nectarinele în jur de 15 minute, până când devin aurii la suprafaţă. Presari deasupra zahărul pudră. Serveşti pacheţelele împreună cu îngheţată de vanilie.
Desert cu nectarine
Pofta buna!