Desert cu inghetata de zmeura si branzica de casa

Printeaza

Desert cu inghetata de zmeura si branzica de casa din: brânzică de casă,  smântână, zahăr, zmeură congelată, pahare de plastic, beţişoare de îngheţată din lemn.

Desert_cu_inghetata_de_zmeura_si_branzica_de_casa

Ingrediente:

  • 250 g brânzică de casă
  • 150 g smântână
  • 250 g zahăr
  • 150 g zmeură congelată
  • 4 pahare de plastic
  • 4 beţişoare de îngheţată din lemn

 

 

Mod de preparare:

Se amestecă brânzica cu smântână şi cu 150g de zahăr. Se adaugă 50 g de zmeură şi se amestecă cu atenţie.

Se umple fiecare pahar din plastic cu 2/3 din compoziţie.

Se amestecă restul de zmeură cu 100 g de zahăr şi se pune în pahare, deasupra compoziţiei de brânză.

Se amestecă restul de compoziţie şi se dă prin sită. Se toarnă acest amestec în pahare, deasupra, apoi se înfige în centru câte un beţi­şor din lemn. Se pun cupele la frigider pentru 2 ore.

Se scot, se cufundă paharele în apă fierbinte şi se scoate îngheţata din cupe. Se serveşte imediat.

Desert cu inghetata de zmeura si branzica de casa

Desert_cu_inghetata_de_zmeura_si_branzica_de_casa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.