Desert cu fructe rosii

Printeaza

Desert cu fructe rosii din: zmeura, coacaze rosii, capsuni, visine, zahar, amidon, vodca.

Ingrediente:Desert_cu_fructe_rosii

  • 750 g fructe rosii (zmeura, coacaze rosii, capsune, visine)
  • 50 g zahar
  • 40 g amidon
  • un pahar vodca de visine sau rom

 

Mod de preparare:

Fructele se aleg, se spala si se dau prin strecuratoare. Se izolva zaharul in sucul de fructe incalzit.

Amidonul se dizolva cu vodca sau cu rom si amestecand, se toarna incet sucul fierbinte; cand aecsta da in clocot, se ia imediat de pe foc.

Jeleul se lasa sa se raceasca putin, se adauga fructele pregatite, se toarna in boluri sau in cupe si se lasa sa se raceasca.

Desert cu fructe rosii

Desert_cu_fructe_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.