Desert cu espresso si migdale

Printeaza

Desert cu espresso si migdale din: migdale, unt, ciocolata, frisca, zahar pudra, cafea tare, rom, lichior de oua si piscoturi.

Ingrediente:Desert cu espresso si migdale

  • 200 g migdale
  • 2 linguri unt
  • 200 g ciocolată
  • 250 ml frişcă 33% grăsime
  • 6 linguri zahăr pudră
  • 8 linguri cafea tare
  • 5 linguri rom
  • 5 linguri lichior de ouă
  • 4 linguri frişcă
  • pişcoturi de şampanie

 

Mod de preparare:

Se macină migdalele. Se topeşte untul şi se lasă să se topească înăuntru încet ciocolata.

Se adaugă treptat frişcă, migdale şi zahăr. Se amestecă şi nu se lasă să dea în clocot.

Se ia vasul de pe foc şi în compoziţia fierbinte se înglobează cafea şi apoi rom şi lichior de ouă.

Se toarnă crema în boluri. Inainte de servire se decorează cu frişcă şi se serveşte desertul cu pişcoturi.

 

Desert cu espresso si migdale

Desert_Tosca_cu_espresso_si_migdale

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Prajitura cu crema de espresso

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.