Desert crocant cu nectarine şi fistic

Printeaza

Se încinge cuptorul la 180° C/ gaz 4. Se amestecă 50g de pesmet din pâine integrală, 25g de fulgi de ovăz, 50g de zahăr Demerara şi 25g de fistic tocat fin şi se întinde amestecul într-un strat egal pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se coace 8 minute, amestecând la jumătatea timpului de coacere, până ce devine crocant şi auriu-maroniu. Se răceşte. Se bat 500g budincă de vanilie cu 500g de iaurt grecesc şi 2 linguri sirop de arţar. In pahare, se aranjează un strat crocant, 4 nectarine tăiate felii şi crema de vanilie.

Desert crocant cu nectarine şi fistic

Desert crocant cu nectarine şi fistic

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.