Desert: bezele

Printeaza

Desert: bezele din: albusuri, zahar pudra, esenta de vanilie, colorant.

Ingrediente:Desert: bezele

  • 3 albuşuri mari
  • 150 g zahăr pudră
  • 1/4 fiolă de esenţă de vanilie
  • colorant alimentar (facultativ)

 

Mod de preparare:

Bate albuşurile spumă. Adaugă treptat zahărul şi continuă să baţi până ce bezeaua devine fermă (nu în exces, fiindcă se lasă) şi lucioasă. Adaugă vanilia şi colorantul.

Poţi modela bezelele cu poşul de plastic ori folosind două linguri. Coace-le pe o hârtie de copt circa 1 1/2 ore.

Bezelele sunt gata dacă au prins nuanţa untului şi sunt crocante. Lasă-le să se răcorească în cuptor înainte a le servi. Pot fi păstrate la temperatura camerei 2-3 zile.

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.