Deliciu cu cireşe

Printeaza

Deliciu cu cireşe

Deliciu cu cireşe

Ingrediente:

  • 500 g cireşe
  • sirop de cireşe
  • 500 g brânză de vaci
  • 250 g mascarpone
  • 100 ml frişca
  • 5 ouă
  • 80 g zahăr
  • 50 g amidon
  • 300 g făină
  • 25 g cacao
  • 200 g unt
  • 100 g zahăr

Preparare:

Frământă făina cu cacaua, zahărul, untul şi un ou. Lasă la rece. Amestecă brânza cu mascarpone şi frişca bătută.

Adaugă gălbenuşurile frecate cu zahăr şi amidon. într-o formă unsă întinde o foaie.

Pune amestecul de brânză şi coace, cam o oră. Serveşte cu cireşele opărite şi stropite cu suc.

Deliciu cu cireşe

Deliciu cu cirese.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ce bine arata acest desert. Ia sa fac si eu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.