Deliciu cu cascaval

Printeaza

Deliciu cu cascaval din: cartofi, oua, smantana, ciuperci, usturoi, ceapa verde, cascaval, supa de pui, mustar, nucsoara, bacon si rozmarin.

Ingrediente:Deliciu_cu_cascaval

  • 2 kg cartofi
  • 5 oua
  • 300 ml smantana
  • 60 g ciuperci
  • 1 capatana de usturoi
  • 3 fire ceapa verde
  • 100 g cascaval ras
  • supa de pui
  • mustar
  • nucsoara
  • 200 g bacon
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Tai cartofii în două, cu coajă, după ce i-ai spălat, şi-i fierbi în supa de pui. După 10 minute îi scoţi şi îi scobeşti. Sotezi usturoiul, ciupercile şi ceapa şi umpli cartofii cu legumele. Deasu­pra pui un amestec format din caş­caval ras, smântână, muştar, ouă şi nucşoară.

Introduci la cuptor, apro­ximativ 20 de minute, scoţi tava şi adaugi deasupra baconul tăiat feliu­ţe şi dai tava la cuptor ca să se grati­neze frumos. Daca vrei, poti pune si crengute de rozmarin. Poti servi cartofii gratinati ornati cu frunze de ceapa verde tocata fin.

Deliciu cu cascaval

Deliciu_cu_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.