Delicatese cu ficatei de curcan si ciuperci

Printeaza

Delicatese cu ficatei de curcan si ciuperci din: ficatei de curcan, bacon, ceafa de porc, carnaciori, ciuperci, sare, piper macinat, ulei de masline.

Ingrediente:

  • 1/2 kg ficatei de curcanDelicatese_ cu_ ficatei_ de_ curcan_ si_ ciuperci
  • 6-8 felii de bacon taiat foarte subtire
  • 300 g cuburi de ceafa de porc
  • 200 g carnaciori taranesti proaspeti
  • 1/2 kg ciuperci micute
  • sare
  • piper macinat
  • 4 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

In interiorul unei felii de bacon pui cate un cub de ceafa de porc, un ficatel de curcan si o bucatica de carnacior de aproximativ 3 cm, apoi rulezi si prinzi cu o scobitoare, ca si cum ai prinde un bold intr-o tesatura. Faci astfel de pachete, pana termini ingredientele.

Daca, spre final, termini un fel de carne, faci pachetelele cu ce ramane.

Intr-o tava de cuptor, asezi pachetelele de ficatei si printre ele pui ciupercutele intregi, spalate in prealabil. Sarezi si piperezi dupa gust si stropesti cu uleiul de masline.

Dai tava la cuptor pentru 45-50 de minute, la foc potrivit. Poti servi pachetelele ca antreuri (fara ciupercuţe) sau ca fel de mancare, impreuna cu ciupercile.

Delicatese cu ficatei de curcan si ciuperci

Delicatese_ cu_ ficatei_ de_ curcan_ si_ ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.