Cuscus cu piept de curcan

Printeaza

O reteta delicioasa de cuscus cu : piept de curcan, ardei capia, sare, piper negru, unt, ulei de masline, patrunjel.

Ingrediente:Cuscus cu piept de curcan

  • 300 g cuşcuş
  • 4 ardei capia sau 3 gogoşari
  • sare
  • piper măcinat negru sau alb
  • 500 g piept de curcan
  • 50 g unt
  • 1-2 linguriţe ulei de măsline
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se lasă cuşcuşul să se în­moaie în apă călduţă şi după aceea se fierbe 20 de minute în apă cu un praf de sare, apoi se scurge în sită.

Se dă sub jetul de apă rece 1-2 mi­nute şi se pune într-un bol.

Se coc ardeii. Separat, se pregăteşte carnea. Se taie fâşii, se con­dimentează cu sare şi piper şi se pune pe grătar.

După ce s-a rumenit, se serveşte cu cuşcuşul pregătit cu unt şi sare în prealabil şi cu ardeii copţi şi tocaţi cubuleţe. Se ornează cu pătrunjel.

Cuscus cu piept de curcan

Cuscus cu piept de curcan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.