Cuscus cu pesto si muschi de porc

Printeaza

Cuscus cu pesto si muschi de porc din: muschi de porc, cuscus, supă de vită, pui sau legume, ulei, pesto, apa, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:Cuscus_cu_pesto_si_muschi_de_porc

  • 500 g muşchi file porc
  • 250 g cuşcuş
  • 250 ml supă de vită, pui sau legume
  • 2-3 linguri ulei
  • o lingură sos pesto
  • 200 ml apă
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare:

Muşchiul se spală şi se condimentează cu sare, piper şi cimbru. Se pune apoi într-un vas cu 2 linguri de ulei şi 200 ml apă, se acoperă cu folie alimentara si se dă la cuptor 30 de minute.

Pentru a se rumeni frumos, se îndepărtează folia si se mai tine 10 minute la cuptor. Cuscusul se acoperă cu supă fferbinte şi se lasă 5-10 minute.

Se adaugă o lingură de ulei si sosul pesto. Se potriveşte de sare si piper, se amestecă si se lasă 5 minu­te. Se serveşte lângă friptură.

Cuscus cu pesto si muschi de porc

Cuscus_cu_pesto_si_muschi_de_porc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.