Cuscus cu legume si carne de ied

Printeaza

Cuscus cu legume si carne de ied:cuscus, ardei galben, ceapa rosie, mazare, sare, piper, carne de ied, usturoi, ulei de masline, maghiran, cimbru, marar, telina frunze, castravete, iaurt, lamaie.

Ingrediente:Cuscus_cu_legume_si_carne_de_ied

  • 250 g cuşcuş
  • 1 ardei roşu galben
  • 1 ceapă roşie
  • 200 g mazăre fiartă
  • sare
  • piper
  • 800 g carne de ied
  • usturoi
  • 4 linguri ulei de măsline
  • măghiran
  • mărar
  • cimbru
  • ţelină frunze

Ingrediente  salată:

  • 1 castravete
  • 5 linguri iaurt
  • zeama de la jumătate de lămâie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Fierbi cuşcuşul în 500 ml apă, apoi îl amesteci cu 1 ardei mazărea, ardeiul tocat cubuleţe, ceapa tăiată felii şi condimentezi cu sare şi piper.

Car­nea de ied o fierbi cu condimente şi o prăjeşti în ulei de măsline cu usturoi.

Dai castravetele pe râzătoare, îl sărezi puţin, îl storci de zeamă şi amesteci cu 5 linguri iaurt, zeama de la o jumătate de lămâie, sare şi piper. Ornezi totul cu cimbru si mărar.

Cuscus cu legume si carne de ied

Cuscus_cu_legume_si_carne_de_ied

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.