Cuscus cu branza feta si legume

Printeaza

Cuscus cu branza feta si legume din: cuscus, supa de legume, ulei de masline, usturoi, lamaie, branza feta, ardei copti, anghinare, rosii uscate, vinete, busuioc.

Ingrediente: Cuscus_cu_branza_feta_si_legume

  • 400g de cuşcuş
  • 1 cub pentru supă de legume
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 1 căţel de usturoi, tocat fin
  • coaja rasă şi zeama de la 2 lămâi
  • 200g de brânză feta
  • 400g legume conservate în ulei, precum ardei copţi, anghinare, roşii uscate sau vinete, tăiate în bucăţi
  • 1 legătură mică frunze de busuioc

 

Mod de preparare:

Pune cuşcuşul şi cubul pentru supă fărâmiţat într-un bol mare şi amestecă bine. Toarnă peste acestea apă fiartă, atât cât să acopere cuşcuşul cu 1 cm.

Acoperă bolul cu o farfurie şi lasă-l deoparte 5 minute. Umflă cuşcuşul cu o furculiţă, apoi adaugă uleiul, usturoiul, coaja rasă şi zeama de lămâie şi amestecă din nou.

Taie brânza feta în bucăţi mici şi adaugă-le la cuşcuş, împreună cu legumele şi cu busuiocul. Asezonează şi amestecă din nou, uşor.

Cuscus cu branza feta si legume

Cuscus_cu_branza_feta_si_legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.