Curry de pui indian cu roşii

Printeaza

O reteta de curry de pui indian cu rosii din: ceapa, usturoi, pudra de curry, cartof, piept de pui, lapte de cocos, rosii cherry si coriandru.

Ingrediente:Curry de pui indian cu roşii

  • 1 ceapă mare, tocată
  • 2 căţei de usturoi, tocaţi
  • 2 linguri pudră de curry
  • 1 cartof dulce mare, curăţat şi tăiat în bucăţi mici
  • 4 piepţi de pui fără piele, tăiaţi în bucăţi
  • 400g lapte de cocos
  • 100g de roşii cherry, întregi
  • coriandru proaspăt, pentru servit

 

Mod de preparare:

Se prăjesc ceapa şi usturoiul într-o linguriţă de ulei pentru 5 minute. Se asezonează şi se adaugă amestecând pudra de curry. Se prăjesc pentru încă un minut. Se adaugă cartoful şi puiul în tigaie.

Se toarnă laptele de cocos. Se fierbe 10-12 minute, apoi se adaugă roşiile şi se fierbe totul încă 2 minute. Se serveşte cu coriandru proaspăt deasupra.

Curry de pui indian cu roşii

Curry de pui indian cu roşii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.