Curry de pui indian cu roşii
PrinteazaO reteta de curry de pui indian cu rosii din: ceapa, usturoi, pudra de curry, cartof, piept de pui, lapte de cocos, rosii cherry si coriandru.
- 1 ceapă mare, tocată
- 2 căţei de usturoi, tocaţi
- 2 linguri pudră de curry
- 1 cartof dulce mare, curăţat şi tăiat în bucăţi mici
- 4 piepţi de pui fără piele, tăiaţi în bucăţi
- 400g lapte de cocos
- 100g de roşii cherry, întregi
- coriandru proaspăt, pentru servit
Mod de preparare:
Se prăjesc ceapa şi usturoiul într-o linguriţă de ulei pentru 5 minute. Se asezonează şi se adaugă amestecând pudra de curry. Se prăjesc pentru încă un minut. Se adaugă cartoful şi puiul în tigaie.
Se toarnă laptele de cocos. Se fierbe 10-12 minute, apoi se adaugă roşiile şi se fierbe totul încă 2 minute. Se serveşte cu coriandru proaspăt deasupra.
Curry de pui indian cu roşii
Pofta buna!