Curry de năut şi pilaf cu conopidă şi caju

Printeaza

Curry de năut şi pilaf cu conopidă şi caju din: ulei, ceapa, caju, orez basmati, conopida, sos curry, naut si frunze de coriandru.

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapa, tocata
  • 100 g de caju
  • 200 g de orez basmati
  • 400 g de conopida, taiata in bchetele
  • 400 g de sos curry (sau pasta din borcan)
  • 400 g naut din conserva, clatit
  • 1 mana frunze de coriandru, tocate

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o cratita mare si soteaza ceapa pana cand devine aurie. Adauga alunele caju, rumeneste-le, apoi toarna orezul si amesteca-l pentru a se acoperi de ulei.

Toarna 600 ml de apa si adauga conopida, asezoneaza si adu totul la punctul de fierbere. Acopera cu un capac si fierbe la foc mic 12-15 minute.

Intre timp, incalzeste pasta de curry si nautul si lasa amestecul pe foc 5 minute. Adauga putin apa daca sosul ti se pare prea gors.

Serveste orezul alaturi de curry, cu frunze de coriandru presarate.

Curry de năut şi pilaf cu conopidă şi caju

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.