Curry de sparanghel cu carne

Printeaza

Curry de sparanghel cu carne din: carne tocata, ulei, susan, fulgi de cocos, oua, sare, chimen, boia, curry, sparanghel verde, ceapa verde, usturoi, unt, vin si supa.

Ingrediente:Curry_de_sparanghel_cu_carne

  • 400 g carne tocata
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri susan
  • 2 linguri fulgi de cocos
  • 2 oua
  • sare
  • chimen
  • boia
  • curry
  • 1 kg sparanghel verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 catei usturoi
  • 3 linguri unt
  • 4 linguri vin
  • 500 ml supa

 

Mod de preparare:

Se framanta carnea cu susan, cocos, oua, sare, chimen, boia si curry. Se modeleaza bilute, cu mainile umede. Se spala srapanghelul, se sterge, se decojeste treimea inferioara, se indeparteaza capetele si firele se taie bucati. Ceapa verde se taie rondele. Se incinge untul intr-o cratita, se prajec inauntru cateii de usturoi si ceapa verde.

Se adauga sparanghelul, se caleste si se pudreaza apoi cu 1 lingura de curry. Se amesteca si se stinge cu vin si supa. Se acopera vasul cu un capac si se fierbe la foc mijlociu circa 10 minute. Se incinge uleiul si se prajesc de jur imprejur bilutele de carne tocata. Se servesc alaturi de mancarea de sparanghel.

Curry de sparanghel cu carne

Curry_de_sparanghel_cu_carne

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Bun rau curry asta de sparanghel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.