Curry de porc cu coriandru si ciuperci

Printeaza

Curry de porc cu coriandru si ciuperci din: muschiulet de porc, orez, ciuperci, curry, coriandru, sare, fulgi de ardei iute, smantana.

 

Ingrediente:

  • un muşchiuleţ de porc
  • orez basmati
  • ciuperci
  • curry
  • coriandru
  • sare
  • fulgi de ardei iute
  • smântână dulce

 

Mod de preparare Curry de porc cu coriandru si ciuperci:

Se pune orezul la fiert intr-o oala. La o măsură de orez, două de apă. Se pune puţină sare şi se lasa la foc mic până absoarbe orezul toată apa.

Se taie muşchiul de porc în rondele, se presara condimentele, se toarna două linguri de smântână dulce şi se amesteca bine.

Se pune puţin ulei de porumb în tigaia groasă din fontă. După ce s-a incins, se pune carnea şi se lăsa să se rumenească pe toate părţile.

După zece minute se pun ciupercile, tăiate-n bucăţi mari. Se amesteca bine timp de trei minute, să se pătrundă ciupercile.

Se toarna în tigaie o ceaşcă de smântână dulce şi se da focul mic. Se lasa sosul să scadă cam două minute.

Se arunca şi frunzele de coriandru în mâncare, se stinge focul şi se pune un capac peste tigaie, pentru trei minute.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.