Curry de orez cu păstrăv

Printeaza

Curry de orez cu păstrăv din: pastravi, orez, fasole boabe, varza de bruxelles, salata verde, lamai, praf de curry, sare, piper, ulei de floarea soarelui, marar, varza.

 

Ingrediente:Curry de orez cu păstrăv

  • 4 păstrăvi
  • 250 g orez
  • o conservă cu fasole boabe roşie
  • 300 g varză de Bruxelles
  • salată verde
  • două lămâi
  • o linguriţă de praf de curry
  • sare, piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • mărar
  • varză

Preparare:

Orezul se spală în apă rece până când dispare tot amidonul. Se încing două linguri de ulei într-o tigaie, se adaugă orezul şi se căleşte timp de cinci minute la foc mediu.

Se pun două pahare de apă şi se lasă să fiarbă. Când este aproape fiert se adaugă praful de curry, sarea şi piperul după gust. Păstrăvii se curăţă, se evis-cerează şi se spală. Varza de bruxelles se curăţă, se spală şi se toacă mărunt.

Se amestecă bine cu lămâie peste ei şi se introduce tava în cuptor. Se ţin timp de 15-20 de minute, apoi se scot. Fasolea scursă se amestecă bine cu sare, piper, suc de lămâie şi ulei. Se serveşte totul cald, alături de salata verde şi boabele de fasole.

Curry de orez cu păstrăv

Curry_de_orez_cu_pastrav

Pofta buna!

2 comentarii

  1. A iesit buna reteta asta?

  2. Imi place pastravul, este mai slab, dar foarte gustos. O sa incerc si eu reteta voastra.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.