Curry cu fasole verde si peste

Printeaza

Curry cu fasole verde si peste din: orez basmati, pasta de curry, ceapa, lapte de cocos, supa de pui, fasole verde, cod si ceapa verde.

Ingrediente:Curry_cu_fasole_verde_si_peste

  • 250 g orez basmati
  • 3 linguri cu varf de pasta de curry
  • 1 ceapa, taiata in felii subtiri
  • 400 g lapte de cocos
  • 1 cub condimente supa de pui
  • 140 g fasole verde, decongelata
  • 400 g de cod (sau alt peste cu carne alba)
  • 1/2 legatra de ceapa verde, feliata

 

Mod de preparare:

Fierbe orezul urmand instruciunile de pe ambalaj. Intre timp incalzeste pasta de curry, cu un strop de apa, intr-o craticioara cu capac. Adauga ceapa si soteaz-o, pana se inmoaie usor. Toarna laptele de cocos si sfarama deasupra cubul pe supa.

Fierbe totul pentru a face un sos omogen si adauga putina apa daca este prea gros. Adauga fasolea, apoi asaza pestele deasupra.

Acopera cratita cu un capac si lasa totul sa firba timp de 10-12 minute, pana cand se patrunde pestele. Scurge orezul, presara ceapa verde si serveste cu otez.

Curry cu fasole verde si peste

Curry_cu_fasole_verde_si_peste

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.