Curcan cu trufe

Printeaza

Curcan cu trufeSe spală, se scurg şi se curăţă trei litre, de trufe bune; se pun într-o tingire cu 150 dramuri de slănină tocata, sare, piper, nucşoară, buchet de aromate, curăţaturile trufelor tocate, apoi se lasă pe foc 30 minute; după aceasta se introduce un curcan care a fost înainte curăţat şi se coase la loc. Curcanul cată să fie pregătit astfel patru zile până a nu se frige, pentru ca să aibă timp a lua gustul trufelor.

Când e să se gătească, se pune în frigare şi se înveleşte în hârtie unsă cu unt. Două ore sunt de ajuns pentru frigerea lui. După ce se frige de lasă 15 minute fără hârtie până se va rumeni şi se serveşte pe farfurie garnit cu curăţături de trufe.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.