Curcan cu sos curry şi migdale

Printeaza

Curcan cu sos curry şi migdale din: orez basmati, sare, piept de curcan, ceapa, usturoi, ulei, rosii, curry, supa, fulgi de migdale, coriandru, sos sweet chilli si piper.

Ingrediente:Curcan_cu_sos_curry_si_migdale

  • 250 g orez basmati
  • sare
  • 600 g piept de curcan
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 300 g rosii bucati
  • 1 lingurita curry
  • 150 ml supa
  • 50 g fulgi de migdale
  • 4 crengute coriandru
  • 50 ml sos sweet chilli
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi orezul în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Spălaţi pieptul de curcan, uscaţi-l pe un şervet şi tălaţi-l fâşii. Tocaţi ceapa şi usturoiul mărunt. Incingeţi 2 linguri de ulei într-o tigaie, prăjiţi carnea, condimentaţi-o, apoi scoateţi-o pe un platou. Incingeţi restul de ulei în tigaie.

Prăjiţi ceapa şl ustu­roiul. Adăugaţi roşiile şi presăraţi-le cu praful de curry. Turnaţi su­pa şi fierbeţi totul cea 3 min. Adăugaţi carnea şl fulgii de migdale şi fierbeţi totul înăbuşit 3 min. Adăugaţi coriandrul tocat în sosul sweet-chilli şi condimentaţi. Serviţi orezul împreună cu sosul.

Curcan cu sos curry şi migdale

Curcan_cu_sos_curry_si_migdale

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • piept de curcan

1 comentariu

  1. Delicios arata curcanul asta 😛

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.