Curcan cu gutui

Printeaza

 Curcan cu gutui

Ingrediente:Curcan cu gutui

  • 1,200 kg came de curcan
  • 1,200 kg gutui
  • 120 g ulei
  • 2 linguri de bulion pastă
  • 2 linguri de făină
  • sare
  • zahăr
  • făină

 

Mod de preparare:

Carne se taie bucăţi, se sărează şi se înăbuşeşte in 60 g ulei. Se scoate apoi carnea şi în sosul rămas se pune zahărul care se caramelizează, apoi făina şi se stinge cu bulionul diluat in apă.

Sosul se fierbe circa 15 minute şi se toarnă peste carne. în restul de ulei se înăbuşesc gutuile curăţate de mie­zul cu samburi şi date prin făină.

Gutuile se pun peste came şi se fierb pînă ce carnea şi gutuile sînt gata. Spre sfîrşit se bagă la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.